Hoe kunnen wij je helpen met gezonder eten? Bekijk het aanbod

Ons aanbod

Welk programma past bij jou?

Bekend van:

null

Online coachingsprogramma van tv-kok Sandra Ysbrandy. Zeven haalbare stappen die je gaan helpen om je eetpatroon te veranderen. Inclusief Mindboek voor een gezonde mindset.
Ontdek ons mix & match-concept met gezonde en makkelijke recepten. In thema's gebundeld en boordevol inspiratie. Recept nodig? 

Check onze E-books.

Zoek je tips hoe je gezond kunt koken zonder uren in de keuken te staan en veel geld uit te geven? Dan is deze praktische en leuke kookworkshop echt iets voor jou! Kook je mee?
Training Eet Beter Niet Minder

Supertrots ben ik op mijn nieuwe boek Eet Beter, Niet Minder. Om je nog beter te helpen ben ik een aanvullend online coachingsprogramma aan het ontwikkelen samen met een NLP coach. Inclusief uniek MINDBOEK voor een gezonde mindset! 

In dit programma geen streng dieet, dagelijks calorieën tellen of strakke voedingsschema's, maar 7 haalbare stappen die je gaan helpen om je eetpatroon te veranderen. Met aanvullende informatie, nog meer gezonde recepten, checklist, persoonlijk werkboek, toegang tot de community en persoonlijke online coaching

Het Mindboek leert je in 6 stappen de shift maken  naar een gezonde mindset.  We maken korte metten met slechte eetgewoontes. We leren je om automatismes om te keren en nieuwe gezonde eetgewoontes te verankeren. 

Ik weet zeker dat na het zetten van deze stappen jouw eetpatroon is veranderd, waarbij je gezond en lekker eet, de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en de verkeerde dingen laat staan. En belangrijker nog je gaat het ook écht volhouden!

Doe je mee? (lancering half februari)

Met en zonder mijn kookboek te bestellen! 

N.B. Wees er snel bij i.v.m. de beperkte oplage van het kookboek! 

Stap voor stap leer je HOE je beter kunt eten. Professionele recepten en kookvideo's van tv-kok Sandra Ysbrandy. Kleine verbeteringen met grote impact. Dit programma bevat professionele coachvideo's gemaakt door NLP coach/trainer Monique
Wil je een extra zetje in de rug en een stok achter de deur? Kies dan het PLUS programma. Je krijgt hier alles uit het basis programma. Daarnaast ga je met een kleine groep enthousiaste deelnemers aan de slag en krijg je vier persoonlijke coachingsessies.
Groenten zijn essentieel voor je gezondheid. Toch eten we er veel te weinig van. Wil jij wel meer groenten eten maar weet je niet HOE? We coachen je naar een nieuwe manier van eten waarin groenten de hoofdrol spelen. Doe je mee?


Coachingsprogramma Beter Leren Eten

Ik ben zo moe en futloos, zit niet lekker in mijn vel. Ik moet nu echt beter voor mezelf gaan zorgen en gezonder eten. Maar waar vind ik de tijd… Hoe vaak denk jij dat? We weten allemaal dat het anders moet en toch veranderen we niet. Terwijl een kleine aanpassing van je eetpatroon je gezondheid meteen een flinke boost geeft. Goed nieuws, dit is minder moeilijk dan je denkt. Met een slimme voorbereiding en een mix & match van ingrediënten zet je in no-time een lekkere gezonde maaltijd op tafel.


Wil je nu écht doorpakken? Doe dan mee met ons unieke online coachingsprogramma Beter Leren Eten. Je leert hoe je met kleine verbeteringen in de basis van je eetpatroon veel kunt bereiken. Niet eventjes, maar blijvend! We coachen je persoonlijk naar een nieuwe manier van eten. Zonder in te leveren op smaak. Stap voor stap maak je nieuwe gewoontes eigen, je krijgt praktische tips om het met gemak vol te houden. Wat levert dit je op? Je voelt je energieker en fitter en je weet aan het einde van de rit wat écht gezonde voeding is.

Enthousiaste reacties van onze deelnemers

De persoonlijke coaching van Monique geeft je handvatten in je persoonlijke thema’s. Je krijgt persoonlijke handreikingen waarmee je aan de slag kan om je patronen en vicieuze cirkel te doorbreken.               


Janneke van Lint
Sandra heeft het over voedzaam eten! Dat is echt een understatement! De voedzame gerechten zorgen voor een vol gevoel, daardoor heb je (bijna) geen behoefte meer aan snaaien. Vooral de eenvoud van verschillende recepten, dat zelfs ik het kan
Stephanie Peter
Zowel Sandra als Monique geven praktische tips waarmee je direct aan de slag kan. Zowel op emotioneel gebied als op kook gebied. Handige tips voor welke spullen echt nodig zijn in de keuken! Er is een wereld voor mij open gegaan.
Sonja van Herk

Zet groenten centraal

De meeste mensen eten veel te weinig groenten. Op veel borden is het nog bijzaak, terwijl het de hoofdzaak zou moeten zijn. Groenten zijn namelijk essentieel voor je gezondheid. Maar hoe maak je elke dag heerlijke gezonde gerechten waarin groenten centraal staan? Wil jij dolgraag deze belangrijke stap voor je gezondheid zetten? Doe dan mee aan het online coachingsprogramma De Groentenchallenge en leer hoe je groenten centraal kunt stellen. 

Op naar nieuw eetgedrag! Doe je mee?

 Start hier met de gratis voedingscheck.