Ons aanbod

Welk programma past bij jou?

Bekend van:

null

Online coachingsprogramma Beter Leren Eten

Stap voor stap leer je HOE je beter kunt eten. Professionele recepten en kookvideo's van tv-kok Sandra Ysbrandy. Kleine verbeteringen met grote impact. Dit programma bevat professionele coachvideo's gemaakt door NLP coach/trainer Monique

Online coachingsprogramma Beter Leren Eten PLUS

Wil je een extra zetje in de rug en een stok achter de deur? Kies dan het PLUS programma. Je krijgt hier alles uit het basis programma. Daarnaast ga je met een kleine groep enthousiaste deelnemers aan de slag en krijg je vier persoonlijke coachingsessies.

Online coachingsprogramma Groentenchallenge

Groenten zijn essentieel voor je gezondheid. Toch eten we er veel te weinig van. Wil jij wel meer groenten eten maar weet je niet HOE? We coachen je naar een nieuwe manier van eten waarin groenten de hoofdrol spelen. Doe je mee?


E-books recepten

Ontdek ons mix & match-concept met gezonde en makkelijke recepten. In thema's gebundeld en boordevol inspiratie. Recept nodig? Check onze E-books.

Kookworkshops

Zoek je tips hoe je gezond kunt koken zonder uren in de keuken te staan en veel geld uit te geven? Dan is deze praktische en leuke kookworkshop echt iets voor jou! Kook je mee?

Blogs & video’s

Volop kookinspiratie vind je in onze blogs en kookvideo's. Allemaal gratis voor jou! Wil je een stap zetten naar een gezond eetpatroon? Begin dan hier en laat je inspireren!

Coachingsprogramma Beter Leren Eten

Ik ben zo moe en futloos, zit niet lekker in mijn vel. Ik moet nu echt beter voor mezelf gaan zorgen en gezonder eten. Maar waar vind ik de tijd… Hoe vaak denk jij dat? We weten allemaal dat het anders moet en toch veranderen we niet. Terwijl een kleine aanpassing van je eetpatroon je gezondheid meteen een flinke boost geeft. Goed nieuws, dit is minder moeilijk dan je denkt. Met een slimme voorbereiding en een mix & match van ingrediënten zet je in no-time een lekkere gezonde maaltijd op tafel.


Wil je nu écht doorpakken? Doe dan mee met ons unieke online coachingsprogramma Beter Leren Eten. Je leert hoe je met kleine verbeteringen in de basis van je eetpatroon veel kunt bereiken. Niet eventjes, maar blijvend! We coachen je persoonlijk naar een nieuwe manier van eten. Zonder in te leveren op smaak. Stap voor stap maak je nieuwe gewoontes eigen, je krijgt praktische tips om het met gemak vol te houden. Wat levert dit je op? Je voelt je energieker en fitter en je weet aan het einde van de rit wat écht gezonde voeding is.


Enthousiaste reacties van onze deelnemers

De persoonlijke coaching van Monique geeft je handvatten in je persoonlijke thema’s. Je krijgt persoonlijke handreikingen waarmee je aan de slag kan om je patronen en vicieuze cirkel te doorbreken.               


Janneke van Lint
Sandra heeft het over voedzaam eten! Dat is echt een understatement! De voedzame gerechten zorgen voor een vol gevoel, daardoor heb je (bijna) geen behoefte meer aan snaaien. Vooral de eenvoud van verschillende recepten, dat zelfs ik het kan
Stephanie Peter
Zowel Sandra als Monique geven praktische tips waarmee je direct aan de slag kan. Zowel op emotioneel gebied als op kook gebied. Handige tips voor welke spullen echt nodig zijn in de keuken! Er is een wereld voor mij open gegaan.
Sonja van Herk

Zet groenten centraal

De meeste mensen eten veel te weinig groenten. Op veel borden is het nog bijzaak, terwijl het de hoofdzaak zou moeten zijn. Groenten zijn namelijk essentieel voor je gezondheid. Maar hoe maak je elke dag heerlijke gezonde gerechten waarin groenten centraal staan? Wil jij dolgraag deze belangrijke stap voor je gezondheid zetten? Doe dan mee aan het online coachingsprogramma De Groentenchallenge en leer hoe je groenten centraal kunt stellen. 

Op naar nieuw eetgedrag! Doe je mee?

Zin om aan de slag te gaan?

 Start hier met de gratis voedingscheck.