Leren beter eten met natuurvoeding.

Verander je voeding. Verander je leven.

Ja, ik doe mee!

Bekend van:

Ik ben zo moe en futloos, zit niet lekker in mijn vel. Ik moet nu echt beter voor mezelf gaan zorgen en gezonder eten. Maar waar vind ik de tijd… Hoe vaak denk jij dat? We weten allemaal dat het anders moet en toch veranderen we niet. Terwijl een kleine aanpassing van je eetpatroon je gezondheid meteen een flinke boost geeft. Goed nieuws, dit is minder moeilijk dan je denkt. Met een slimme voorbereiding en een mix & match van ingrediënten zet je in no-time een lekkere gezonde maaltijd op tafel.


Wil je nu écht doorpakken? Doe dan mee met ons unieke online coachingsprogramma Beter Leren Eten. Je leert hoe je met kleine verbeteringen in de basis van je eetpatroon veel kunt bereiken. Niet eventjes, maar blijvend! We coachen je persoonlijk naar een nieuwe manier van eten. Zonder in te leveren op smaak. Stap voor stap maak je nieuwe gewoontes eigen, je krijgt praktische tips om het met gemak vol te houden. Wat levert dit je op? Je voelt je energieker en fitter en je weet aan het einde van de rit wat écht gezonde voeding is.Ja ik doe mee

Wat maakt dit online programma zo uniek?

 • Persoonlijke coaching via 4 live Zoom-sessies met Sandra & Monique
 • Kleine groepen dus veel persoonlijke aandacht
 • Je ervaart de kracht van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)
 • Je ontdekt het grote effect van kleine verbeteringen
 • Je ontwikkelt nieuwe gewoontes en gezonde patronen
 • Heerlijke basisrecepten van tv-kok Sandra Ysbrandy 
 • Gratis inspirerende kookvideo’s 
 • Recepten waar je eenvoudig zelf mee aan de slag kunt
 • Handige tips om je eetpatroon te veranderen
 • Gratis checklists voor gezondere keuzes
 • Volg je vooruitgang met de voedingscheck
 • Een persoonlijk werkboek met helder plan  
Ja, ik doe mee!

Dit zeggen onze happy deelnemers

Alle bewerkte voeding is de deur uit en ingeruild voor onbewerkte groenten, fruit en noten. Het kleurt mijn (koel)kast en ik voel me er goed/gezond bij.


Janneke van Lint

Voel me beter dan ooit. Zit lekker in mijn vel en voel me erg energiek. Ik eet mijn emoties niet langer weg. Mijn gedachtes daarover zijn echt veranderd. Als bonus ben ik ook nog eens 8 kilo kwijt geraakt.

Ilse - zelfstandig ondernemer

De live persoonlijke coaching geeft mij echt dat extraatje om bewust en gezonder te gaan eten en boodschappen te doen. Ik ben me zekerder gaan voelen en heb mijn persoonlijke doelen gehaald!

Sonja van Herk

Welk programma past bij jou?

Ga je voor het volledige programma inclusief online coachvideo's?

Of heb je liever een extra stok achter de deur met persoonlijke coaching van Sandra & Monique?

Kies zelf wat het beste bij jou past.

Start vandaag nog

Ontwikkel nieuwe gewoontes

Je even vertellen HOE je anders moet koken? Was het maar zo makkelijk. Wij geloven dat er meer nodig is voor blijvende verandering. We coachen je stap voor stap richting nieuwe gewoontes. Zo wordt natuurlijke voeding een vast onderdeel van je leven. Welke vorm van coaching past bij jou? Het volledige programma Beter Leren Eten met professionele coachvideo's gemaakt door NLP coach/trainer Monique? Of een extra zetje in de rug met het PLUS programma. Hierbij ga je met een kleine groep enthousiaste deelnemers aan de slag en krijg je vier persoonlijke coaching sessies. Wat kies jij? 


Wat maakt ons programma zo uniek

Persoonlijke begeleiding

Ons programma werkt met professionele coachvideo’s die je elk moment kunt kijken. In het PLUS programma krijg je daarnaast persoonlijke begeleiding van ons in 4 live sessies. We coachen je naar nieuwe eetgedrag en helpen je met het bouwen van nieuwe gewoontes.Eenvoudige recepten

We leren je stap voor stap om beter te eten. Je ontdekt de gezondste keuzes in de supermarkt en welke alternatieven er zijn. Weg met de pakjes en zakjes! Ontdek hoe makkelijk het is om met natuurlijke producten te koken. Je krijgt heerlijke basisrecepten waarmee je kunt mixen & matchen.


Bewezen coachmethode

Onze bewezen methode geeft je de tools om je nieuwe eetgewoontes vol te houden. We helpen je om vaste patronen te doorbreken, lekker praktisch met effectieve werkvormen en professionele video's.

Gewoon leuk en lekker

We maken je 'hongerig' om te leren en motiveren je met leuke challenges. In onze community deel je ervaringen met elkaar. Natuurlijk staat het programma boordevol interessante informatie maar het is ook LEUK om te doen. Alleen zo kun je het volhouden!Start met de voedingscheck

Je startpunt is de voedingscheck. Die geeft inzicht in je huidige eetpatroon en je ziet meteen wat er beter kan. Daarna stel je een persoonlijk doel vast en ga je lekker aan de slag. Je ruimt je voorraad- en koelkast op: alles eruit wat niet bij je nieuwe eetpatroon past. Je gaat voor gezondere keuzes, leert hoe je pakjes en zakjes kunt vervangen en hoe je groenten centraal stelt. Je houdt alles bij in een werkboek en maakt een persoonlijk plan dat bij jou past. Stap voor stap nemen we je mee in deze verandering.

Mix & Match

Mix & Match is DE oplossing in tijden van drukte en stress. Als je ingrediënten op voorraad hebt, is het helemaal niet moeilijk om snel een uitgebalanceerde, op groentes gebaseerde maaltijd te maken. Koken wordt hierdoor een stuk makkelijker. Dat is toch precies waar jij doordeweeks behoefte aan hebt? Onderweg leer je de switch maken van ongezonde pakjes en zakjes naar puur en onbewerkt eten. Proef het verschil en geniet!

Ontdek wat er allemaal in het coachingsprogramma zit:

1.

Voedingscheck

Deze check geeft helder inzicht in je eetgedrag. Een mooi startpunt voor jouw verandering en het bepalen van je persoonlijke doel.

2.

Werkboek

Jij bent uniek en hebt je eigen doelen, daarom maak je een persoonlijk plan en bepaal jij de stappen die je zet. Je werkboek staat vol leuke opdrachten.

3.

Handige checklist en praktische tips

Tips voor gezond koken met een beperkt budget. Alles wat je nodig hebt om gezondere keuzes te maken. De checklists helpen je hierbij!

4.

Recepten en kookvideo's

Professionele kookvideo's van tv-kok Sandra Ysbrandy. Je leert hoe je snel en makkelijk een gezonde maaltijd op tafel zet met alleen natuurlijke producten.


5.

Stappenplan

We helpen je om jouw persoonlijke doelen te halen. Je hoeft je leven niet om te gooien. Veranderen gaat met kleine stappen die je eenvoudig kunt inpassen.


6.

PLUS programma 

Naast het online programma krijg je vier live coach sessies. We werken met kleine groepen, dus je krijgt veel persoonlijke aandacht.

                                                                           

Kick off met nieuwe groep

Kies je voor het PLUS programma met persoonlijke live online coachmomenten met Sandra & Monique?

Op 20 september starten we met een nieuwe groep enthousiaste deelnemers!

20 september 2022

dinsdag
20-09-'22
19:30

Startpunt & persoonlijke doel

Het PLUS programma begint met een kick-off via Zoom. Je maakt kennis met de groep en met ons. Een leuke interactieve sessie die je motiveert om aan de slag te gaan. De voedingscheck is je startpunt. Je gaat aan de slag met je persoonlijke werkboek en bepaalt je persoonlijke doel.

Op supermarktsafari!

In deze module leer je gezondere keuzes te maken. We doen een voorraad- en koelkastcheck en gaan deze vullen met gezonde basisingrediënten. We gaan online op supermarktsafari en je krijgt tips voor het lezen van etiketten.

Mix & Match

In deze modules leer je de switch te maken van pakjes en zakjes naar gezond koken met alleen natuurlijke ingrediënten. Ons stappenplan maakt het easy. We beginnen bij de basis en leren je hoe je de meest gebruikte pakjes en zakjes vervangt. Weg met uitstelgedrag! Je zet hier een belangrijke stap richting je doel.

Groenten, groenten en nog meer groenten

Je ontdekt hoe je groenten centraal kunt stellen in je eetpatroon. Je krijgt slimme tips om meer groenten te eten en de meest heerlijke gerechten te maken met groenten als basis. Wat zit je nog in de weg om je eetgedrag voorgoed te veranderen? Dat zoeken we uit.

Gezonde lunch & ontbijt

We leren je hoe je gezonder kunt lunchen en ontbijten. Je merkt direct dat je meer energie hebt gedurende de dag. We inspireren je met heerlijke recepten en dagen je uit om hiermee te experimenteren. In het coachmoment maak je een flinke stap naar je persoonlijke doel.

Reflectie & inzichten

In deze module staat reflectie centraal. Welke nieuwe inzichten kreeg je? Wat heb je veranderd? Hoe staat het met je persoonlijke doelen? Je krijgt waardevolle tips om je nieuwe eetgedrag echt vol te houden. Je wil niet meer anders en je persoonlijke werkboek helpt je hierbij!
monique-en-sandra

Sandra & Monique 

Voeding & Mindset

Wij zijn Sandra en Monique, de oprichters van het online platform Color Your Food. Sandra is tv-kok en voedingsdeskundige. Zij inspireert je als geen ander om weer zelf de keuken in te gaan en gezond te koken. Monique is NLP trainer/coach en voedingsdeskundige. Met behulp van NLP helpt ze om jouw eetgedrag, gewoontes en overtuigingen te veranderen. Dankzij deze unieke combinatie van voeding en mindset heb jij straks een gezond nieuw eetpatroon.
Ja, ik doe mee!

Wat vonden andere deelnemers ervan?

Sheena van der Ree
“Ik ben me veel bewuster geworden van wat voeding met je doet. Ik voel dat het ‘schone’ eten goed is voor mijn lijf en zou niet anders meer willen. Ik kan het iedereen aanraden!“
Margot van Amsterdam
“De voedingscheck heeft me veel inzicht gegeven. Ik ben veel gezonder gaan eten. Veel meer groenten. Hierdoor voel ik me veel energieker en zit lekker in mijn vel. en dat in zo'n korte tijd, WOW!”

Janneke van Lint

"Het programma heeft mij mooie en leerzame momenten opgeleverd. Mijn eetpatroon is nu veel gezonder. Je krijgt praktische tips waar je direct zelf mee aan de slag kan."


Wat past het beste bij jou?

Programma Beter Leren Eten Basis

inclusief coachvideo's 

€ 247,- Nu: € 97,-
 • Volledig online programma
 • Kookvideo's en recepten
 • Professionele coachvideo's      
 • Persoonlijk werkboek           


Niet inbegrepen:

 1. 4 persoonlijke coachsessies met Sandra & Monique
 2. Deelnemen in enthousiaste groep

Pprogramma Beter Leren Eten PLUS +

4 persoonlijke live coachmomenten

€  697,-  Nu: €  497,-

 • Volledig online programma
 • Kookvideo's en recepten
 • Professionele coachvideo's        
 • Persoonlijk werkboek           


Extra zetje en stok achter de deur?

 • 4 persoonlijke coachsessies met Sandra & Monique 
 • Deelnemen in enthousiaste groep          
                   

Voor wie is dit online programma bedoeld?

Dit programma is voor iedereen die preventief met zijn of haar gezondheid aan de slag wil en een blijvend gezonder eetgedrag wil ontwikkelen. Je leeftijd maakt niet uit. Het maakt ook niet uit wat je doel is. Want wat jouw doel ook is: afvallen, meer energie, beter in je vel zitten? Een gezond eetpatroon is de basis.

Voor wie is dit online programma NIET bedoeld

Het programma is niet voor mensen die een eetstoornis hebben en hierbij begeleiding nodig hebben.

Wat als ik een voedselintolerantie of allergie heb?

Het programma is niet gericht op specifieke diëten, zoals gluten- of lactosevrij. Hier hebben we wel ervaring in, dus waar het kan zullen we aangeven hoe je een recept gluten- of lactosevrij kunt maken.

Hoe lang heb ik toegang tot alle content?

Je hebt 12 maanden lang toegang tot alle content. Dus als je het fijn vindt om het programma later in het jaar nog eens stap voor stap te volgen, dan kan dat gewoon.

Wanneer start en eindigt het programma?

We starten met een kleine groep op dinsdag 22 september om 19.30 uur. Dit is een online kick-off via Zoom waar je een uitnodiging voor krijgt. Je kunt starten wanneer je wilt maar je kunt ook vanaf de kick off het programma doorlopen en elke week een module volgen. Alle informatie hierover ontvang je in de mail. We werken met kleine behapbare modules die elke week vrijkomen. Het programma duurt 12 weken en eindigt met een live reflectie via Zoom.

Hoeveel tijd kost het programma?

Gemiddeld ben je per module ongeveer 60 minuten bezig. Sommige modules zijn wat langer, andere weer wat korter. Je bouwt je eigen persoonlijke werkboek op tijdens het programma. Je kunt hier zoveel tijd aan besteden als je zelf wilt. Maar ook in je dagelijkse leven ben je bezig met alle tips en tricks die je van ons krijgt. Daarnaast zijn er een aantal live momenten via Zoom. Die coachsessies duren telkens 1,5 uur.

Wat als ik niet elke week tijd heb?

Dat is natuurlijk geen probleem. Je kunt het programma volgen in je eigen tempo.

Is het programma volledig gericht op plantaardig eten?

Wij eten zelf weinig tot geen vlees of vis. Bij ons staat natuurvoeding centraal. Veel groenten, niets uit pakjes en zakjes, echte, eerlijke, onbewerkte en gezonde ingrediënten. Maar voel je vrij om vlees of vis toe te voegen. Doe vooral waar jij je goed bij voelt, het is geen verplichting om plantaardig te eten. In deze training gaat het er vooral om dat je een goede basis hebt. Uiteindelijk draait het erom dat jij een eetpatroon vindt dat bij je past.

Wat als ik een live (online via Zoom) sessie mis?

Dat maakt niks uit, je kunt altijd de sessie bij een andere groep inhalen of van ons de presentatie ontvangen. Het is wel fijn als je zo veel mogelijk aanwezig bent, omdat je hier live vragen kan stellen aan ons. Je kunt ook altijd nog via de community of per email je vragen aan ons stellen.

Wanneer vinden de live sessies via Zoom online plaats?

Je vindt de links naar de online sessies straks als evenement in de online community. De data moeten nog bepaald worden. We zullen deze verdelen over dagen zodat ieder de kans krijgt aanwezig te zijn.

Wat zijn de kosten voor het programma?

De kosten voor het Beter Leren Eten PLUS programma zijn €697,-per persoon (nu eenmalig voor €497). Voor dit bedrag krijg je live coaching van Sandra en Monique. Mocht je voor het programma kiezen met online coachvideo's dan zijn de kosten nu eenmalig €97,- in plaats van €247,-. Je mist dan wel 4 persoonlijke coachsessie! Een extra stok achter de deur en motivatie! Persoonlijke coaching om je eetgedrag voor eens en altijd te veranderen.

Is dit programma ook bedoeld voor bedrijven?

Zeker weten. Je kunt als bedrijf dit programma inkopen voor al je medewerkers en een eigen community creëren. Als de gezondheid van je medewerkers toeneemt zal ook de gezondheid van je bedrijf toenemen. Hiermee kun je je mooi onderscheiden naar je huidige en toekomstige medewerkers toe.

Wat is inbegrepen bij het programma?

Je wordt via een bewezen coachmodel begeleid om je eetgedrag te veranderen. Daarbij krijg je het 12-weekse programma met video’s, recepten, het uitgebreide werkboek, invulbare werkvormen en toegang tot de besloten online community. Ook kan je met Sandra of Monique chatten voor persoonlijke hulp.