Color Your Food - online platform van TV-kok Sandra Ysbrandy

Verbeter je eetpatroon 

Met tv-kok Sandra Ysbrandy

Bekend van:

null

Leer beter eten niet minder met
tv-kok  Sandra Ysbrandy

Moe, geen puf. Ik moet nu echt beter voor mezelf gaan zorgen. Maar waar vind ik de tijd om boodschappen te doen en gezond eten te maken. 

Herkenbaar?

Wil jij je ook graag fitter, energieker en lekkerder in je vel voelen. En als bonus ook nog wat kilo's afvallen. Daar help ik je graag bij!

We weten allemaal dat het anders moet en toch veranderen we niet. Terwijl je met een kleine aanpassing van je eetpatroon al snel veel beter in je vel kunt zitten.

Hoe? Eet simpelweg meer natuurlijke voeding. En met een slimme voorbereiding en een mix & match van ingrediënten zet je  in no time een lekkere gezonde maaltijd op tafel.

Wil jij nu écht doorpakken?  Kies dan voor één van mijn online coachingsprogramma's die het beste bij jou past. We leren je HOE je met kleine verbeteringen in de basis veel kunt bereiken. Zo coachen we je persoonlijk naar een blijvend nieuw eetpatroon!

Zo kan ik je helpen

Online programma
Eet Beter, Niet Minder

In zeven haalbare stappen je eetpatroon verbeteren. Inclusief Mindboek naar een gezonde mindset. Nu mét en zonder boek te bestellen! (Let op: beperkte oplage!)

Kookworkshops
Natuurvoeding

Zoek je tips hoe je gezond kunt koken zonder uren in de keuken te staan en veel geld uit te geven? Dan is deze praktische, en leuke kookworkshop echt iets voor jou!

Gezonde recepten
E-books

Ontdek ons mix & match-concept met gezonde en makkelijke recepten. Volop kookinspiratie vind je in onze blogs. Recept nodig? Check onze E-books.

Kook mee met tv-kok Sandra Ysbrandy

"ZO EENVOUDIG KAN GEZOND KOKEN ZIJN!"

Zin om aan de slag te gaan?

 Download het GRATIS e-book met Sandra Ysbrandy's favoriete recepten!

Visie Sandra Ysbrandy op gezonde voeding

"Ik geniet enorm van eten. Als kind al. Mijn moeder kookte altijd vers en daar is het zaadje geplant. Ik volgde een koksopleiding en studeerde Natuurvoeding. Mijn kinderen nam ik wekelijks mee naar de moestuin om daar onze groenten te oogsten en ze te leren hoe hun voedsel groeit. Langzaamaan veranderde mijn kijk op eten. Want eten moet in de eerste plaats lekker zijn, maar óók goed voor mijn gezondheid, die van mijn gezin en voor onze planeet."

Inmiddels is wetenschappelijk bewezen dat onze moderne bewerkte voeding ongezond is en leidt tot gewichtstoename. Door te kiezen voor verse onbewerkte natuurlijke producten die veel voedingsstoffen leveren, eet je lekker en kun je zoveel eten als je wilt. Beter eten dus, niet minder!

Verse groenten en fruit vormen nu de basis van al mijn maaltijden. Ik voel me er gezonder, fitter en energieker door. Ik heb meer energie, meer zin om te bewegen, buiten te zijn en ik slaap dieper.

Mix & Match

Mix & Match is DE oplossing in tijden van drukte en stress. Als je ingrediënten op voorraad hebt, is het helemaal niet moeilijk om snel een uitgebalanceerde, op groentes gebaseerde maaltijd te maken. Koken wordt hierdoor een stuk makkelijker. Dat is toch precies waar jij doordeweeks behoefte aan hebt? Onderweg leer je de switch maken van ongezonde pakjes en zakjes naar puur en onbewerkt eten. Proef het verschil en geniet!

Dit zeggen onze tevreden klanten

Alle bewerkte voeding is de deur uit en ingeruild voor onbewerkte groenten, fruit en noten. Het kleurt mijn (koel)kast en ik voel me er goed/gezond bij.


Janneke van Lint
Voel me beter dan ooit. Zit lekker in mijn vel en voel me erg energiek. Ik eet mijn emoties niet langer weg. Mijn gedachtes daarover zijn echt veranderd. Als bonus ben ik ook nog eens 8 kilo kwijt geraakt.
Margot van Amsterdam
De live persoonlijke coaching geeft mij echt dat extraatje om bewust en gezonder te gaan eten en boodschappen te doen. Ik ben me zekerder gaan voelen en heb mijn persoonlijke doelen gehaald!
Sheen van der Ree