Wil jij een gezondheidsboost? Doe mee met de groentenchallenge

Wil jij een snelle gezondheidsboost?

Doe mee aan de groentenchallenge!

Bekend van:

Meer groenten, meer energie

Ik wil dolgraag meer groenten eten maar HOE pak ik dat aan? Ik wil wel minder vlees eten maar weet niet goed waar ik moet beginnen. Herkenbaar? De meeste mensen eten te weinig groenten. Op veel borden is het nog bijzaak, terwijl het de hoofdzaak zou moeten zijn. Groenten zijn namelijk essentieel voor je gezondheid.

Wil jij dolgraag deze belangrijke stap voor je gezondheid zetten?

We coachen je naar een nieuwe manier van eten waarin groenten de hoofdrol spelen. Niet eventjes, maar blijvend!

Wat levert dit je op? Je leert eerlijke en gezonde gerechten maken waarin groenten centraal staan. En… je wordt gezonder en krijgt direct meer energie.

Wat maakt onze Groentenchallenge zo uniek?

  • Je ontdekt het grote effect van meer groenten eten
  • Je ontwikkelt nieuwe gewoontes en gezonde patronen
  • Heerlijke recepten voor groenterijke maaltijden van tv-kok Sandra Ysbrandy 
  • Gratis inspirerende kookvideo’s 
  • Recepten waarmee je eenvoudig aan de slag kunt
  • Handige tips om je eetpatroon te veranderen
  • Gratis checklists voor gezondere keuzes
  • Volg je vooruitgang met de groentencheck
  • Een persoonlijk werkboek met helder plan  

Dit zeggen onze gezonde deelnemers

"Ik at veel te weinig groente. Soms in de middag een maaltijd salade en s'avonds bij het avondeten. Nu eet ik veel meer groenten. Het is werkelijk heerlijk en voedzaam! En nee het vergt helemaal niet veel meer tijd om groenterijke maaltijden klaar te maken.
Janneke van Lint

“Het Mix & Match concept scheelt me enorm veel tijd. Super handig in tijden van drukte. De heerlijke groenterijke recepten zijn top. Ik ben verbaasd over hoeveel ik van groenten hou. Dat was ik even vergeten. Ik kan het iedereen aanraden.”

Louise Schuurman
"Ik ben veel gezonder gaan eten. Veel meer groenten. Door het volgen van het programma heb ik nieuwe producten leren kennen en ben ik groenten die ik helemaal niet kenden echt gaan waarderen."Margot van Amsterdam

Eet jij wel genoeg groenten?

Wil jij je gezonder voelen en direct meer energie krijgen?

Doe dan mee met onze Groentenchallenge!

We dagen je uit om gezonde gerechten te maken waarin groenten centraal staan.

Doe je met ons mee?

Ontwikkel nieuwe gewoontes

Eet ik wel genoeg groente? Ontdek het met de groentencheck. We leren je stap voor stap hoe je meer groenten eet en de meest heerlijke gerechten maakt. Je werkt aan je persoonlijke doel en bouwt met je werkboek een mooi naslagwerk op. 

Op naar nieuw eetgedrag!

Start met de groentencheck

Je startpunt is de groentencheck. Die geeft inzicht in je huidige eetpatroon op het gebied van groenten en je ziet meteen wat er beter kan. Daarna stel je een persoonlijk doel vast en ga je lekker aan de slag. Je ruimt je voorraad- en koelkast op: alles eruit wat niet bij je nieuwe eetpatroon past. Je gaat voor gezondere keuzes en leert hoe je groenten centraal stelt. Je houdt alles bij in een werkboek en maakt een persoonlijk plan dat bij jou past. Stap voor stap nemen we je mee in deze verandering.

Dit zit er in het programma

Alles wat je moet weten over groenten

Alles over het eten van biologische groenten en de voordelen daarvan. We gaan aan de slag met de seizoenskalender. Eet in alle kleuren en van alle delen van de plant. Je krijgt slimme tips om meer groenten te eten.

Professionele kookvideo's en recepten van tv-kok Sandra Ysbrandy

Het koken van groenten zou verboden moeten worden. Maar wat kun je er dan nog meer mee? We leren je hoe je een gerecht opbouwt met groenten als basis. Je zult verbaasd staan hoe lekker dat is.                                   

Mixen & matchen

Mix & Match is DE oplossing in tijden van drukte en stress. Als je ingrediënten op voorraad hebt, is het helemaal niet moeilijk om snel een uitgebalanceerde, op groentes gebaseerde maaltijd te maken. Koken wordt hierdoor een stuk makkelijker.

Ontbijt & lunch met groenten

Elke dag 400-500 gram groenten is het beste voor je gezondheid. Om dat te halen moet je ook groenten eten bij je ontbijt en lunch. Je krijgt praktische tips hoe je dit aanpakt.                                                                                    

Volwaardige maaltijd

Hoe stel je een volwaardige vegetarische maaltijd samen waarmee je toch alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt? We leren je hoe je een gezonde maaltijd zonder vlees of vis opbouwt en wat de belangrijkste onderdelen zijn.

Unieke coachvideo's van NLP trainer Monique de Roo

Je even vertellen HOE je anders moet koken? Was het maar zo makkelijk. Wij geloven dat er meer nodig is voor blijvende verandering. We coachen je stap voor stap richting nieuwe gewoontes. Zo krijgen groenten de hoofdrol in jouw eetpatroon.

Sandra & Monique 

Voeding & Mindset

Wij zijn Sandra en Monique, de oprichters van het online platform Color Your Food. Sandra is tv-kok en voedingsdeskundige. Zij inspireert je als geen ander om weer zelf de keuken in te gaan en gezond te koken. Monique is NLP trainer/coach en voedingsdeskundige. Met behulp van NLP helpt ze om jouw eetgedrag, gewoontes en overtuigingen te veranderen. Dankzij deze unieke combinatie van voeding en mindset heb jij straks een gezond nieuw eetpatroon.

Nog meer blije deelnemers

"De voedzame gerechten zorgen voor een vol gevoel. Vooral de eenvoud van verschillende recepten. Zelfs ik kan ze klaarmaken ;-)!"

Monique van Herk

"Alle troep is de deur uit en ingeruild voor onbewerkte groenten en fruit. Het kleurt mijn (koel)kast en ik voel me er goed/gezond bij."
Ilse - zelfstandig ondernemer
"Ik ben me veel bewuster geworden van wat voeding met je doet. Ik voel dat het ‘schone’ eten goed is voor mijn lijf."

Sheena van der Ree

€ 87,-

Groentenchallenge

Eet ik wel genoeg groente? De meeste mensen eten te weinig groenten. Terwijl groenten essentieel zijn voor je gezondheid. Je leert in de Groentenchallenge eerlijke en gezonde gerechten maken waarin groenten centraal staan. Op naar nieuw eetgedrag

Nu in verband met lancering voor actieprijs!