Hoe gezond is jouw eetpatroon? Doen de groentencheck

Hoe groen is jouw eetpatroon?

Krijg snel inzicht in je huidige eetpatroon op het gebied van groenten. Onze GRATIS groentencheck is een mooi startpunt. 

  • Ontdek of je wel genoeg groenten eet
  • Leer om groenten centraal te stellen
  • Je ontdekt het grote effect van meer groenten eten
  • Word bewust van je eetgedrag op het gebied van groenten
  • Ontdek de kracht van kleine verbeteringen
  • Voel je snel fitter en energieker
  • Laat je uitdagen om te veranderen
  • Ga meteen aan de slag
  • Zeer uitgebreid met veel praktische tips
50%
Download hier je GRATIS groentencheck
Hoe groen is jouw eetpatroon?
Je gegevens zijn bij ons 100% veilig
GRATIS DOWNLOAD

Download de gratis groentencheck

Deze GRATIS groentencheck is speciaal voor jou! Het is een mooi uitgangspunt om direct te zien wat er beter kan. Inclusief handige tips!

Wil je dolgraag meer groenten eten maar weet je niet HOE je dit moet aanpakken? De meeste mensen eten te weinig groenten en dat terwijl groenten essentieel zijn voor je gezondheid. Dat je er fitter, energieker en happy van wordt. Maar waar begin je? Een mooi startpunt is onze gratis groentencheck. We analyseren jouw eetpatroon op het gebied van groenten en je ziet hoe je met simpele veranderingen meteen veel gezonder kunt gaan eten.

Tijdens mijn koksopleiding en mijn werk als tv-kok ontdekte ik hoeveel onzin er wordt geschreven over gezonde voeding. Al die tegenstrijdige adviezen, zo verwarrend. Daar wilde ik iets aan doen! Ik dook er dieper in met een studie Natuurvoeding, Darmgezondheid, Voeding & Hormonen en een opleiding tot vegetarisch chef. Al mijn kennis, ervaring en passie zet ik graag in om jou beter te leren eten.


Dit zeggen onze tevreden klanten

Wat een mooi inzicht gaf deze check in mijn eetgedrag op het gebied van groenten. Ik at echt veel te weinig groenten. Dat is nu wel anders!
Ilse - zelfstandig ondernemer
Mooie snelle check die me er bewust van heeft gemaakt hoe ik eenvoudig meer groenten kan eten. Dank voor de mooie tips en het inzicht!
Wendy van Leeven - masseur
De check gaf me snel inzicht waar voor mij de grootste winstpunten zitten. Wist niet dat groenten eten zo lekker kan zijn. 
Monique den Herk - onderwijzeres

Eet ik genoeg groenten? Check het nu!

Wil jij wel meer groenten gaan eten maar weet je niet waar je moet beginnen? Het is niet zo moeilijk als je denkt. Onze GRATIS groentencheck geeft snel inzicht in je eetpatroon. Je ziet meteen hoe je met een paar kleine veranderingen snel fitter kunt worden.

Download nu de gratis groentenscheck!

50%
Download hier de GRATIS Groentencheck
Hoe groen is jouw eetpatroon?
Je gegevens zijn bij ons 100% veilig
GRATIS DOWNLOAD