Groenterijk brood beleg van Sandra Ysbrandy
Groenterijk broodbeleg

Wil jij ook van je afterlunchdip af?

Als ik brood eet dan beleg ik dit niet met hagelslag of jam omdat dit mij nul energie geeft. Dan voel ik me duf na de lunch. Liever kies ik voor groenterijk beleg als geprakte avocado en een eitje, een pesto van pompoenpitten en tomaat of bijv. een restje geroosterde groenten die ik pureer tot een lekkere spread. Deze hele week broodbeleg inspiratie.


Over de schrijver
Hi, leuk dat ik je kan inspireren met mijn gezonde gerechten. Ik heb een passie voor gezonde natuurlijke voeding en ben een Nederlandse televisiekok. Ik ben onder meer bekend van de programma's Expeditie Robinson, Hunted, Het Familiediner, Life4You, Kook mee met Max en ben regelmatig te zien als kok in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven.Met mijn enthousiasme wil ik jou graag inspireren om zelf weer de keuken in te gaan en te kiezen voor pure, onbewerkte natuurlijke voeding.
Reactie plaatsen