Visie

Natuurvoeding


Iedereen wil gezond en gelukkig zijn. Voeding en zeker de kwaliteit van voeding speelt hierin een essentiële rol. Wij geloven in de kracht van natuurlijke voeding. Door meer natuurlijk te gaan eten kun je invloed uitoefenen op je eigen gezondheid en je vitaliteit verhogen.

Op dit moment is 80% van alle voeding, die in de supermarkt wordt verkocht, bewerkte voeding. Het is verhit, mechanisch bewerkt en van allerlei chemische toevoegingen voorzien. De voedingswaarde neemt in deze industriële processen drastisch af. De onweerstaanbare combinatie van zoet, vet en zout werkt dooreten in de hand terwijl de voedingswaarde laag is.

Natuurvoeding is eerlijk, onbewerkt, onbespoten en vitaal. Het voorziet je van alle bouwstenen die nodig zijn voor een gezond en duurzaam leven. Dit is voeding die je lichaam snapt. De natuur is volmaakt. Ons lichaam is afgestemd op natuurvoeding, rechtstreeks van de boom of uit de grond zonder rare bewerkingen.

Wij geloven niet in een dieet, koolhydraat arm eten, hypes of het tijdelijk aanpassen van je eetpatroon. Wij gaan uit van echte transformatie, duurzame verandering. Onze aanpak zorgt ervoor dat je je leefstijl stapje voor stapje verandert en dat je ook in staat bent om dit vol te houden. We doorbreken oude patronen waardoor duurzame gedragsverandering zal plaatsvinden. Je zult ervaren hoe eenvoudig, hoe normaal en lekker natuurvoeding is. Je ervaart snel meer energie en zit lekkerder in je vel. Je wil nooit meer anders!

Steeds meer mensen nemen regie op hun eigen gezondheid. Een vitale bedrijfscultuur, kan daarbij ondersteunend zijn. Vitale medewerkers zijn productiever, minder vaak ziek en gaan met plezier naar hun werk. Bewust omgaan met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid is een win-win situatie dus. We zetten hiermee in op voorkomen in plaats van genezen.

Missie

Color Your Food


Het is onze missie om Nederland weerbaarder en vitaler te maken door het gezondheidsbewustzijn te vergroten. Met onze academie voor natuurvoeding willen we mensen de tools in handen geven om gezonde en betere keuzes te maken en daarmee duurzaam hun vitaliteit te verhogen. We richten ons op bedrijven die willen investeren in het creëren van een gezonde (werk) omgeving. Mensen brengen een groot deel van hun tijd door op hun werk. Op deze manier hebben we echt impact en maken we het voor een grote groep mensen mogelijk om het leefstijlroer om te gooien. Dit is wat nodig is om Nederland echt weerbaarder en vitaler te maken.

Start vandaag nog jouw online training

Waarden
Waarden

Wij staan voor gezond, duurzaam, eerlijk, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. Dit vertalen we naar een laagdrempelige en stapsgewijze aanpak, die jou helpt om een gezonde leefstijl in je leven te integreren.

Wij zijn altijd open, eerlijk en direct. We zullen je uitdagen en directe vragen stellen om bewustzijn te creëren. We zijn altijd bereid om ons kwetsbaar en open op te stellen en onze eigen ervaringen te delen waar het helpend is.

Vrolijkheid en fun zijn voor ons belangrijke pijlers. Dit vind je dan ook altijd terug in onze programma’s. Het moet leuk zijn om mee te doen en het vol te houden.