Nieuwe kookboek Sandra Ysbrandy Eet beter Niet minder
Nieuw kookboek Eet beter Niet minder
03 januari 2023 

Nieuw kookboek Eet beter Niet minder

Apetrots op mijn nieuwe kookboek! En ik mag het eindelijk met jullie delen. Mijn boek Eet beter, Niet minder is te koop bij alle vestigingen Lidl en natuurlijk op mijn platform Color Your Food samen met een online coachingsprogramma (inclusief Mindboek).

Dit boek wilde ik al heel lang schrijven. Geen dieetboek met strenge weekmenu’s. Geen calorieën tellen. Maar een manier van eten die je je leven lang kunt volhouden.

Omdat je manier van eten veranderen best lastig kan zijn, heb ik het boek ingedeeld in 7 stappen. Bij iedere stap geef ik je praktische tips, lekkere recepten en een challenge om je uit te dagen en in actie te komen. Zo ga je stapsgewijs naar een gezonder eetpatroon en ga je je heel snel gezonder, slanker en energieker voelen.

Ik wens iedereen een gezond 2023!Over de schrijver
Hi, leuk dat ik je kan inspireren met mijn gezonde gerechten. Ik heb een passie voor gezonde natuurlijke voeding en ben een Nederlandse televisiekok. Ik ben onder meer bekend van de programma's Expeditie Robinson, Hunted, Het Familiediner, Life4You, Kook mee met Max en ben regelmatig te zien als kok in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven.Met mijn enthousiasme wil ik jou graag inspireren om zelf weer de keuken in te gaan en te kiezen voor pure, onbewerkte natuurlijke voeding.
Reactie plaatsen