Heerlijke omelet met shiitake, bosui, spinazie en feta
Omelet met shiitake, bosui, spinazie en feta
19 november 2022 

Omelet met shiitake, bosui, spinazie en feta

Een omelet eet ik graag als lunch. Ik maak het eigenlijk altijd met restjes groenten uit mijn koelkast. Maar deze omelet met shiitake, bosui, spinazie en feta is een topper die je een keer moet proberen.

Je kunt het als ontbijt of lunch eten. Waarschijnlijk eet je er met gemak twee keer van. Bewaar het in je koelkast. Heb je weer een snel ontbijt of lunch geprept voor de volgende dag ; )


Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 4 eieren
  • 250 gr shiitake
  • 4 bosui
  • 100 gr spinazie
  • 100 gr feta
  • olijfolie

Bereiding 

Kluts de eieren in een kom. Snijd de bosui in ringen en de shiitake in plakjes. Bak bosui en shiitake 2 tot 3 minuten in een koekenpan. Giet de eieren erop en bak de omelet. Leg halverwege de spinazie erop.

 Verkruimel feta over de omelet. Snijd de omelet in 4 vieren. En serveer met een dikke snee volkoren brood.

Over de schrijver
Hi, leuk dat ik je kan inspireren met mijn gezonde gerechten. Ik heb een passie voor gezonde natuurlijke voeding en ben een Nederlandse televisiekok. Ik ben onder meer bekend van de programma's Expeditie Robinson, Hunted, Het Familiediner, Life4You, Kook mee met Max en ben regelmatig te zien als kok in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Met mijn enthousiasme wil ik jou graag inspireren om zelf weer de keuken in te gaan en te kiezen voor pure, onbewerkte natuurlijke voeding.
Reactie plaatsen