Natuurvoedings- en vitaliteitsadviseur, Tv kok

Sandra Ysbrandy

Sandra Ysbrandy heeft een passie voor gezondheid en vitaliteit. Zij is eigenaar en oprichter van het online platform Color Your Food. Sandra is een bevlogen spreekster en kan mensen als geen ander motiveren om met de juiste voeding en leefstijl, hun gezondheid positief te beïnvloeden. Met haar enthousiasme inspireert zij mensen om zelf weer de keuken in te gaan en te kiezen voor pure, onbewerkte voeding.

Sandra is afgestudeerd historicus maar gooide in 2008 het roer radicaal om. Zij zegde haar baan in het bedrijfsleven op en volgde een 2-jarige koksopleiding. Zij ontwikkelde zich door tot natuurvoedings- en vitaliteitsadviseur en studeerde Natuurvoeding, Voeding & Hormonen en volgde de beroepsopleiding Health & Nutrition tot vegetarisch chef.

Haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als communicatieadviseur bij veranderprocessen en haar ervaring als TV kok en presentator komen nu prachtig samen in haar bedrijf Color Your Food. Zij zet haar kennis en ervaring in om bedrijven en hun medewerkers te begeleiden naar een vitale organisatie met duurzaam inzetbare medewerkers.

NLP trainer/coach, natuurvoedings- en vitaliteitsadviseur

Monique de Roo

Monique de Roo is als (NLP) trainer in het bedrijfsleven gewend om voor grote groepen te staan en kennis zo over te dragen dat die voor iedereen te begrijpen is. Zij is eigenaar en oprichter van het online platform Color Your Food. Door haar actieve betrokkenheid bij bedrijfscultuur veranderingen weet ze wat nodig is om echte veranderingen teweeg te brengen en spreekt ze de taal van het bedrijfsleven. Monique heeft ervaring in trajecten van duurzame inzetbaarheid bij bedrijven en de subsidies die hierbij horen.

Monique heeft jarenlang in managementteams gefunctioneerd. In 2010 gooide ze het roer om nadat ze er tijdens haar eigen NLP-opleiding achter kwam wat voor haar nu echt belangrijk is in het leven. Ze nam ontslag als manager en is naast haar nieuwe baan gaan werken aan haar persoonlijke ontwikkeling (opleiding tot NLP gecertificeerd trainer en Natuurvoeding) en opstart van haar eigen bedrijf. In Color Your Food komen Moniques passies voor NLP en een gezonde leefstijl samen.

Haar NLP-achtergrond zorgt ervoor dat specifieke trainingsvormen worden ingezet om de duurzame verandering naar een vitale bedrijfscultuur mogelijk te maken.

Neem contact op

Bezoek onze contactpagina of vul hieronder je naam & e-mailadres in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wat maakt ons uniek?

Waarin onderscheiden wij ons van de vele andere programma’s die aangeboden worden?

Wij bieden een unieke combinatie van leren via ons online programma en elkaar als member helpen en inspireren in de CYF community. Ook zal er regelmatig persoonlijk contact zijn.

Wij doen niet mee met voedselhypes en sluiten geen voedingsmiddelen uit. Wij geloven in de kracht van natuurlijke, onbewerkte voeding.

De nadruk ligt op preventie, voorkomen in plaats van genezen. Wij weten dat voeding hier een positieve bijdrage aan kan leveren. Pak zelf de regie over de kwaliteit van je leven.

Color Your Food hanteert een integrale aanpak waarbij het startpunt jouw eigen veranderwens is. We bespreken alle dimensies: fysieke weerbaarheid, mentale weerbaarheid, sociaal/emotioneel en zingeving om in balans te komen.

Inspirerende kookvideo’s inclusief recepten en natuurvoedingstips door TV kok Sandra Ysbrandy. Laat je motiveren door haar enthousiasme en kennis!

De Color Your Food aanpak is inspirerend, energiek, praktisch, vrolijk en het is fun om aan mee te doen.

We richten ons op duurzame gedragsverandering. Door gebruik te maken van specifieke trainingsvormen zorgen wij voor transformatie. Hierdoor kun je je nieuwe leefstijl ook echt volhouden en wordt het een nieuwe manier van leven.

We vertellen vanuit onze eigen ervaring. We hebben allebei onze leefstijl helemaal omgegooid, het proces meegemaakt en weten hoe dat is. Dit willen we zoveel mogelijk met jullie delen. Laten we elkaars supporter zijn!