De favoriete recpten van tv-kok Sandra Ysbrandy - Gratis downloads

Favoriete recepten van tv-kok Sandra Ysbrandy!

Wil jij gezondere voedingskeuzes maken maar mis je inspiratie?   Lees mijn GRATIS receptenboek speciaal voor jou!

  • Speciaal ontwikkeld door tv-kok Sandra Ysbrandy
  • Al Sandra's favoriete recepten in één e-book
  • Leer om gezondere keuzes te maken
  • Ontdek het belang van groenten eten
  • Voel je snel fitter en energieker
  • Laat je inspireren om gezond en lekker te koken
  • Recepten die je eenvoudig zelf kunt maken
  • Ga meteen zelf aan de slag
  • Gezond koken is nog nooit zo makkelijk geweest
50%
Download hier je GRATIS e-book
Lees alles over Sandra's favoriete recepten
Je gegevens zijn bij ons 100% veilig
GRATIS DOWNLOAD

Natuurlijke voeding = gezonde voeding

Dit GRATIS e-book met al mijn favoriete recepten is speciaal voor jou!  Er staan eenvoudige, maar heerlijke gezonde recepten in om je te inspireren weer zelf de keuken in te gaan en beter te gaan eten. 

Ik ben zo moe en futloos, zit niet lekker in mijn vel. Ik moet nu echt beter voor mezelf gaan zorgen en gezonder eten. Maar wat kan ik dan maken en waar vind ik de tijd… ? We weten allemaal hoe belangrijk échte gezonde voeding is. Dat je er fitter, productiever en happy van wordt. 

Vaak zijn recepten echter ingewikkeld en tijdrovend. In dit e-book staan juist eenvoudige gezonde recepten. Allemaal gebaseerd op natuurlijke voeding. Gezond eten is nog nooit zo makkelijk geweest!  Ik weet zeker dat jij deze recepten met veel plezier zult klaarmaken en opeten ;-). 

Tijdens mijn koksopleiding en mijn werk als tv-kok ontdekte ik hoeveel onzin er wordt geschreven over gezonde voeding. Al die tegenstrijdige adviezen, zo verwarrend. Daar wilde ik iets aan doen! Ik dook er dieper in met een studie Natuurvoeding, Darmgezondheid, Voeding & Hormonen en een opleiding tot vegetarisch chef. Al mijn kennis, ervaring en passie zet ik graag in om jou beter te leren eten.


Dit zeggen onze enthousiaste lezers

Superleuk e-book! Heerlijke recepten die mij hebben gemotiveerd om meer groenten te eten.                                              
Margriet van Zijl
Wat een lekkere en eenvoudige recepten. Zelfs ik kan ze maken. Ik sta nu met veel plezier in de keuken, ook na een lange dag werken. 
Janneke van Lint
Sandra heeft me geïnspireerd om weer zelf de keuken in te gaan. Ik wil graag gezonder eten en dit e-book helpt me daarbij. 
Monique den Herk

Check snel het gratis e-book van tv-kok Sandra Ysbrandy!

Wil jij beter gaan eten? Maar mis je inspiratie en heb je weinig tijd. Dan is dit e-book echt wat voor jou! 

In dit GRATIS e-book staan mijn favoriete recepten die je eenvoudig zelf kunt maken. Je ervaart meteen hoe je zelf met een paar ingrediënten een heerlijke gezonde maaltijd kunt maken. Je staat weer met plezier in de keuken en voelt je  snel fitter en energieker!

Download nu mijn gratis e-book vol gezonde recepten!

50%
Download hier je GRATIS e-book
Lees alles over Sandra's favoriete recepten
Je gegevens zijn bij ons 100% veilig
GRATIS DOWNLOAD