Snelle gezonde pasta met courgette en amandelsaus
Snelle pasta met courgette en amandelsaus
06 oktober 2022 

Snelle pasta met courgette en amandelsaus

Hoe handig is het dat je een grote voorraad maakt van een saus of dressing en dat je deze dan in meerdere gerechten kunt gebruiken. Ik heb je laten zien hoe eenvoudig je een amandelsaus kunt maken.

Deze saus is werkelijk heerlijk in een pasta.

Hierbij een recept voor 4 personen voor een snelle pasta met courgette en amandeldressing. Handig recept in drukke tijden.

Ben benieuwd wat je er van vindt.

De bijbehorende kookvideo is terug te vinden op de videopagina.


Ingrediënten

  • 300 gr doperwten (diepvries)
  • 2 courgette
  • 4 bosui
  • 1 portie amandelsaus
  • 1 handje platte peterselie


Bereiding

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. (Of gebruik de extra portie die je eerder hebt gemaakt.) Giet af en bewaar wat van het kookvocht.

Snijd de courgette in kleine blokjes en de bosui in ringen. Verwarm olijfolie in een ruime koekenpan. Bak courgette, doperwten en bosui 2 tot 3 minuten.

Voeg spaghetti toe en meng met de groenten. Schenk de amandelsaus eroverheen. Garneer met fijngehakte peterselie.

Over de schrijver
Hi, leuk dat ik je kan inspireren met mijn gezonde gerechten. Ik heb een passie voor gezonde natuurlijke voeding en ben een Nederlandse televisiekok. Ik ben onder meer bekend van de programma's Expeditie Robinson, Hunted, Het Familiediner, Life4You, Kook mee met Max en ben regelmatig te zien als kok in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven.Met mijn enthousiasme wil ik jou graag inspireren om zelf weer de keuken in te gaan en te kiezen voor pure, onbewerkte natuurlijke voeding.
Reactie plaatsen