Sandra & Monique

In Color Your food komt onze passie, kennis en ervaring met gezonde voeding samen. 

Met een krachtige combinatie van voeding & mindset helpen wij jou om gezondere keuzes te maken.

 


Bekend van:

null

Sandra Ysbrandy

Sandra Ysbrandy heeft een passie voor gezondheid en vitaliteit. Zij is eigenaar en oprichter van het online platform Color Your Food. Ze is een bevlogen spreker en kan mensen als geen ander motiveren om aan hun gezondheid te werken met de juiste voeding en leefstijl. Met haar enthousiasme inspireert zij mensen om zelf weer de keuken in te gaan en te kiezen voor pure, onbewerkte voeding.

Sandra is afgestudeerd historicus maar gooide in 2008 het roer radicaal om. Zij ruilde haar baan in het bedrijfsleven in voor een 2-jarige koksopleiding. Dat smaakte naar meer. Ze werd natuurvoedings- en vitaliteitsadviseur, studeerde Natuurvoeding, Voeding & Hormonen en volgde de beroepsopleiding Health & Nutrition tot vegetarisch chef.

Haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als communicatieadviseur bij veranderprocessen en haar ervaring als tv-kok en presentator komen nu prachtig samen in haar bedrijf Color Your Food. Zij zet haar kennis en ervaring ook in om bedrijven om te vormen tot vitale organisaties met duurzaam inzetbare medewerkers.

Monique de Roo

Monique de Roo is als (NLP) trainer in het bedrijfsleven gewend om voor grote groepen te staan en kennis zo over te dragen dat iedereen het meteen begrijpt. Zij is eigenaar en oprichter van het online platform Color Your Food. Monique is NLP coach/trainer. In de online programma’s zet ze NLP in om jouw eetgedrag, gewoontes en overtuigingen te veranderen.

Monique werkte jarenlang als manager. Nadat ze tijdens een NLP-opleiding ontdekte wat voor haar écht belangrijk is in het leven, gooide ze het roer om. Ze nam ontslag en combineerde haar nieuwe baan als accountmanager met persoonlijke ontwikkeling. Ze volgde de opleidingen tot NLP gecertificeerd trainer en Natuurvoeding adviseur. In Color Your Food komen haar passies voor NLP en een gezonde leefstijl samen.

Wat maakt ons uniek?

Verander je voeding. Verander je leven. 

De nadruk ligt op preventie, voorkomen in plaats van genezen. Wij weten dat voeding hier een positieve bijdrage aan kan leveren. We helpen je om zelf de regie te pakken, gezondere keuzes te maken en je eetpatroon blijvend te veranderen.

We geloven in de kracht van natuurvoeding

Wij doen niet mee met voedselhypes en sluiten geen voedingsmiddelen uit. Wij geloven in de kracht van natuurlijke, pure en onbewerkte voeding. Niks ingewikkelds, geen dure producten, geen dieet, je hoeft ook niet urenlang in de keuken te staan. Gewoon terug naar de basis met gezonde en lekkere voeding.

NLP & voeding, een unieke combinatie

We leren je niet alleen HOE je beter kunt eten maar coachen je persoonlijk naar een duurzaam beter eetpatroon met unieke coachvideo's en persoonlijke coachmomenten. Ga samen met ons aan de slag met je persoonlijke doel, je werkboek en de drempels die jou nog tegenhouden om écht te veranderen.

Professionele kookvideo's en recepten van tv-kok Sandra Ysbrandy

Op ons mooi vormgegeven online platform vind je professionele coachvideo's van tv-kok Sandra Ysbrandy (bekend van Koken met Max, Eigen Huis en Tuin en Expeditie Robinson). Voor ons platform ontwikkelen we unieke recepten. We motiveren je graag met ons enthousiasme en kennis. 

Fun & inspiratie

De Color Your Food aanpak is inspirerend, energiek, praktisch en vrolijk. Het is FUN om mee te doen. Wij hebben plezier in gezonde voeding en brengen dit graag op je over. Gezond eten was nog nooit zo leuk. Deelnemers zeggen vaak dat ons enthousiasme aanstekelijk werkt en ze enorm motiveert.

Persoonlijke aanpak & delen van kennis

Wij gooiden allebei het roer om, dus we spreken uit ervaring en delen dit graag met je. Daarnaast is er de kracht van de groep. Je zit samen met andere enthousiaste deelnemers in een besloten community. Dit zorgt voor herkenning en erkenning. Laten we elkaars supporters zijn!

Missie

Onze passie voor gezondheid en vitaliteit leidde tot de oprichting van Color Your Food.

Wij willen Nederland vitaler en weerbaarder maken met meer gezondheidsbewustzijn. Met onze online academie geven we mensen de tools en kennis om betere en gezonde keuzes te maken.

Visie

Iedereen wil gezond en gelukkig zijn. Om lekkerder in je vel te zitten is goed eten essentieel. Wij geloven in de kracht van natuurlijke voeding. Door beter te gaan eten word je snel gezonder en vitaler.

Op dit moment is 80% van alle voeding in de supermarkt bewerkt. Het is verhit, mechanisch bewerkt en bevat allerlei chemische toevoegingen. Slecht voor je gezondheid en de voedingswaarde is laag. Natuurvoeding is eerlijk, onbewerkt en onbespoten. Ons lichaam is erop afgestemd, het voorziet je van alle bouwstenen voor een gezond en duurzaam leven. Meer heb je niet nodig.

Wij geloven niet in diëten, koolhydraatarm eten, hypes of het tijdelijk aanpassen van je eetpatroon. Wij helpen je om ingesleten gewoontes te doorbreken. Met onze aanpak, gericht op een duurzame transformatie, verandert je eetpatroon stapje voor stapje. Hierdoor lukt het je om het echt vol te houden. Je zult ervaren hoe eenvoudig, normaal en lekker natuurvoeding is. Al snel merk je het effect: je krijgt meer energie en zit lekkerder in je vel. Straks wil je nooit meer anders!

Onze waarden

Gezond & duurzaam

Wij staan voor gezond, duurzaam, eerlijk, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. Dit vertalen we naar een laagdrempelige en stapsgewijze aanpak, die jou helpt om een gezond eetpatroon in je leven te integreren.

Open & eerlijk

Wij zijn altijd open, eerlijk en direct.         We zullen je uitdagen en vragen stellen om bewustzijn te creëren. We zijn bereid om ons kwetsbaar op te stellen en onze eigen ervaringen te delen waar het helpend is.                    

Fun & inspiratie

Fun en inspiratie zijn voor ons belangrijke pijlers. Dit vind je dan ook altijd terug in onze programma’s. Het moet leuk zijn om mee te doen zodat je het vol kan houden. We zorgen altijd voor plezier en enthousiasme in onze programma's.

Zin om aan de slag te gaan?

 Start hier met de gratis voedingscheck.