Krokante wraps

Dat een gezonde lunch zooooo lekker kan zijn! Met boerenkool uit mijn eigen tuin, wat bosui en zongedroogde tomaatjes maak je een omelet. Hier druk je een volkoren tortilla op, dubbelvouwen en aan beide kanten krokant bakken. Te lekker!!

 Eieren zijn ook nog eens rijk aan vitamine D. Kunnen we goed gebruiken als er in de winter weinig zonlicht is.

 Ga je ‘m ook maken?

Ingrediënten (2 personen)

  • 1 volkoren wrap
  • 4 eieren
  • 4 bosui
  • 50 gr boerenkool (liefst groot boerenkoolblad)
  • 2 zongedroogde tomaatjes
  • 30 gr geraspte geitenkaas


Bereiding 

Snijd de bosui in dunne ringetjes. Verwarm olijfolie in een koekenpan en bak hierin de bosui 2 minuten. Haal de boerenkool van de nerf en voeg toe. Snijd de tomaatjes in reepjes en voeg toe.

Kluts de eieren en schenk over de groenten. Rasp de geitenkaas boven het ei. Leg de wrap er bovenop. Druk een beetje aan. Bak een paar minuten tot het ei loskomt van de bodem van de pan. Keer om zodat de tortilla aan de onderkant komt. Klap de wrap dubbel en bak aan beide kanten krokant.

Snijd de wrap doormidden en serveer op een bord.