Eet beter Niet minder met Sandra Ysbrandy - Color Your Food

Online coachingsprogramma
Eet Beter, Niet Minder 

In 6 stappen je eetpatroon verbeteren met tv-kok Sandra Ysbrandy!

Inclusief stappenplan naar een gezonde mindset!

Ik doe mee!

Bekend van:

Training Eet Beter Niet Minder

Supertrots ben ik op mijn nieuwe boek Eet Beter, Niet Minder. Om je nog beter te helpen ontwikkelde ik samen met NLP-coach Monique de Roo een online coachingsprogramma. Inclusief uniek MINDBOEK voor een gezonde mindset! 

In dit programma geen streng dieet, dagelijks calorieën tellen of strakke voedingsschema's, maar 6 haalbare stappen om je eetpatroon te veranderen. We geven je tips en tricks, gezonde recepten, een checklist, persoonlijk werkboek, toegang tot onze community en persoonlijke online coaching.

Het Mindboek helpt je in 6 stappen op weg naar een gezonde mindset. We maken korte metten met slechte eetgewoontes. We rekenen af met automatismen en helpen je om nieuwe gezonde eetgewoontes te verankeren.

Aan het eind van deze bijzondere reis is jouw eetpatroon veranderd. Dat weten we zeker! Je gaat gezond en lekker eten, krijgt de juiste voedingsstoffen binnen en laat voortaan de verkeerde dingen staan. Dit keer ga je het ook écht volhouden.

Doe je mee?

Met en zonder mijn kookboek te bestellen! 

N.B. Wees er snel bij i.v.m. de beperkte oplage van het kookboek! 

Ja ik doe mee!

Wat kun je verwachten?

In 6 stappen beter eten, niet minder

Ik ben toch zeker geen konijn? Geen zorgen, je hoeft echt niet op wortels te knagen. Je leert in 6 stappen beter eten, niet minder.

Praktische voedingstips

Je ontdekt gezondere keuzes en alternatieven. Zonder je te overladen met ingewikkelde informatie of moeilijke recepten.

Persoonlijk & inspirerend

We maken je hongerig om te leren. Je werkt aan je persoonlijke werkboek. Stel al je vragen aan ons in de community.

Stappenplan gezonde mindset  

Je krijgt een stappenplan voor een gezonde mindset. We rekenen af met slechte eetgewoonten en veranderen je eetgedrag.

Inclusief uniek MINDBOEK!

We weten allemaal hoe belangrijk gezond eten is. En toch doen we het vaak niet of vervallen na een tijdje weer in ons oude eetgedrag. Herkenbaar?

Ons unieke Mindboek helpt je in 6 stappen naar een gezonde mindset.

Je kunt een gezond eetpatroon alleen volhouden met een gezonde mindset. Pas als je anders gaat denken, krijg je je eetgedrag en gewicht écht onder controle.

We maken korte metten met slechte eetgewoontes. We leren je om automatismes om te keren en nieuwe gezonde eetgewoontes te verankeren

Ja ik doe mee!

In 6 stappen naar een gezonde mindset!

Persoonlijk doel

Hoe beter je weet wat je wilt bereiken, hoe gerichter je veranderstapjes kunt zetten. De Voedingscheck geeft je inzicht in je eetpatroon en is een goed startpunt. Je gaat op zoek naar jouw intrinsieke motivatie die je helpt om je doel te halen.

Foto breng je verleidingen in beeld
Voor de een zijn het koekjes en voor de ander chips. Iedereen kent zwakke momenten en bepaalde voedingsproducten die je niet kunt weerstaan. Dat geeft niet, als je maar weet waar je zwakke punten zitten. Pas dan kun je eraan werken en je eetgedrag veranderen.
Foto ontdek je gedachtes
Wat zegt het negatieve stemmetje in jouw hoofd? Dat je het niet vol gaat houden, dat het je toch niet gaat lukken om af te vallen of dat het saai en ongezellig is om gezond te eten? Welke gedachtes kun je hiervoor in de plaats zetten voor een gezonder eetpatroon.
Foto gewoontes en triggers
Ingesleten eetgewoontes hebben we allemaal. Eet jij altijd een stuk chocolade bij de thee, een zak chips bij een spannende serie of een paar glazen wijn om te ontspannen na een drukke week? Op dat soort momenten stop je iets in je mond zonder erover na te denken. Wat zijn jouw slechte gewoontes en triggers?
Foto kleine stappen
Op basis van pure wilskracht nieuw eetgedrag volhouden is niet te doen. Er komt altijd een moment waarop je het niet meer volhoudt. Dus kies een plan boven wilskracht. Maak kleine stappen concreet in jouw actieplan en vier je successen.
Foto verander je omgeving
Het is belangrijk om mensen om je heen te hebben die je ondersteunen en je niet verleiden. Neem je omgeving eens onder de loep en onderzoek welke winst hier nog te behalen valt. Je hoeft het niet alleen te doen. In de community vind je ook allemaal gelijkgestemden die elkaar helpen.

Dit zeggen onze happy deelnemers

Alle bewerkte voeding is de deur uit en ingeruild voor onbewerkte groenten, fruit en noten. Het kleurt mijn (koel)kast en ik voel me er goed/gezond bij.


Janneke van Lint

Voel me beter dan ooit. Zit lekker in mijn vel en voel me erg energiek. Ik eet mijn emoties niet langer weg. Mijn gedachtes daarover zijn echt veranderd. Als bonus ben ik ook nog eens 8 kilo kwijt geraakt.

Ilse - zelfstandig ondernemer

Het Mindboek heeft me geholpen om mijn mindset te veranderen naar een gezonde mindset. Gezond is eten is nu normaal en kost me totaal geen moeite meer. Echt een aanrader en heel laagdrempelig.

Sonja van Herk

Mock up Kookboek Sandra Ysbrandy

Mét of zonder boek van 

tv-kok Sandra Ysbrandy

Dit online coachingsprogramma is een mooie aanvulling op het kookboek Eet Beter, Niet Minder van tv-kok Sandra Ysbrandy.

In dit programma krijg je aanvullende informatie (verdieping), nog meer heerlijke recepten en kookvideo's, checklists voor gezondere keuzes, toegang tot de community en online coaching.

We begeleiden je persoonlijk naar een gezonde mindset. Alleen daarmee kun je een gezond eetpatroon volhouden. Want, pas als je anders gaat denken, krijg je de controle over je eetgedrag en gewicht.

Met en zonder mijn kookboek te bestellen!

N.B. Wees er snel bij i.v.m. de beperkte oplage van het kookboek!

Wie is Sandra Ysbrandy?

Sandra Ysbrandy volgde een koksopleiding en studeerde Natuurvoeding. Ze is een bekend tv-kok (Expeditie Robinson, Hunted, Het Familiediner, Life4You, Kook mee met Max, Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven), presentator, ambassadeur van de Nierstichting en auteur van het kookboek Eet Beter, Niet Minder.  

Sandra kan mensen als geen ander motiveren om aan hun gezondheid te werken met de juiste voeding en leefstijltips.

Zij is eigenaar en oprichter van het online platform Color Your Food. Met haar enthousiasme inspireert ze jou om zelf weer de keuken in te gaan en te kiezen voor pure, onbewerkte voeding.

 Wat je persoonlijke doel ook is, ik help je er graag bij!

Wat maakt dit online programma zo uniek?

 • Is ontwikkeld door tv-kok Sandra Ysbrandy 
 • Shift naar een gezonde mindset met NLP coach Monique de Roo
 • Geen streng dieet, strakke voedingschema's en ingewikkelde recepten
 • Haalbare praktische stappen
 • Inclusief uniek MINDBOEK
 • Je ontwikkelt nieuwe gewoontes en gezonde patronen
 • Inclusief inspirerende kookvideo’s 
 • Inclusief checklists voor gezondere keuzes
 • Volg je vooruitgang met de voedingscheck
 • Een persoonlijk werkboek met helder plan!
Ja, ik doe mee!

Uit welke modules bestaat het online coachprogramma?

1.

Let's go!

De voedingscheck geeft helder inzicht in je eetgedrag. Een mooi startpunt voor jouw verandering en het bepalen van je persoonlijke doel. Het programma staat vol leuke opdrachten en challenges.


2.

Geen pakjes en zakjes meer

Je leert eenvoudige swaps te maken van kant-en-klaarproducten naar een gezond alternatief. Inclusief heerlijke recepten om weer zelf de keuken in te gaan en te koken met pure, onbewerkte producten.


3.

Groenten in de hoofdrol

Groenten zijn goed voor je gezondheid. Door het eten van groenten, in een grote variatie en in alle kleuren van de regenboog, krijg je lekker alle goede voedingsstoffen binnen die je nodig hebt.


4.

Ga voor goede vetten

Jarenlang zijn we bang gemaakt voor vet. Maar inmiddels is het overduidelijk: voor een gezond lijf moeten we juist vetten eten. Vet is een brandstof, geeft energie en is een bouwstof voor met name je hersen- en zenuwcellen.


5.

Kies voor volkoren

Volkorengraanproducten geven je langer een vol gevoel en een stabiel bloedsuikerspiegel. Ze zijn rijker aan voedingsstoffen dan hun witte broertjes en zusjes: witbrood, witte pasta, witte rijst. En daarom beter voor je gezondheid.


6.

Stop met suiker

Boosdoener nummer één als het gaat om zowel afvallen als gezondheid is suiker. Zelfs wanneer je denkt dat je weinig suiker eet, krijg je toch meer binnen dan je in de gaten hebt. Het zit vaak verstopt! Leer hoe je dit kunt herkennen.

        

7.

Vaker zonder vlees

 Eet het liefst een paar dagen per week vegetarisch. Dit is goed voor je gezondheid. Zorg dan dat je de nodige voedingsstoffen op een andere manier binnenkrijgt. Ik leer je hoe je dit eenvoudig kunt doen!


8.

Kies voor gezonde koolhydraten

Je hoeft echt niet koolhydraat arm te eten. Het is wel belangrijk dat je de juiste koolhydraten eet. Ze zijn onmisbaar en leveren energie o.a. de hersenen. Welke koolhydraten zijn goed en welke kun je beter links laten liggen.


9.

Stappenplan naar gezonde mindset

Je ontwikkelt in 6 stappen een gezonde mindset. Want pas als je anders gaat denken, krijg je je eetgedrag en gewicht écht onder controle.

Inclusief Mindboek! Stap voor stap werken aan je persoonlijke doel!                                                                        

monique-en-sandra

Sandra & Monique 

Voeding & Mindset

Wij zijn Sandra en Monique, de oprichters van het online platform Color Your Food. Sandra is tv-kok en voedingsdeskundige. Zij inspireert je als geen ander om weer zelf de keuken in te gaan en gezond te koken. Monique is NLP coach en voedingsdeskundige. Met behulp van NLP helpt ze om jouw eetgedrag en- gewoontes te veranderen. Dankzij deze unieke combinatie van voeding en gezonde  mindset heb jij straks een gezond nieuw eetpatroon dat je écht kunt volhouden!

Wat vonden andere deelnemers ervan?

Sheena van der Ree
“Ik ben me veel bewuster geworden van wat voeding met je doet. Ik voel dat het ‘schone’ eten goed is voor mijn lijf en zou niet anders meer willen. Ik kan het iedereen aanraden!“
Margot van Amsterdam
“De voedingscheck heeft me veel inzicht gegeven. Ik ben veel gezonder gaan eten. Veel meer groenten. Hierdoor voel ik me veel energieker en zit lekker in mijn vel. en dat in zo'n korte tijd, WOW!”

Janneke van Lint

"Het programma heeft mij mooie en leerzame momenten opgeleverd. Mijn eetpatroon is nu veel gezonder. Je krijgt praktische tips waar je direct zelf mee aan de slag kan."


Wat past het beste bij jou? Met of zonder kookboek?

Online coachingsprogramma

Eet Beter, Niet minder

Training Eet Beter Niet Minder
€ 77,- Nu: € 37,-
 • Volledig online programma
 • Inclusief stappenplan voor een gezonde mindset
 • Professionele kook- en coachvideo's      
 • Persoonlijk werkboek           


Niet inbegrepen:

 1. Kookboek van tv-kok Sandra Ysbrandy

Online coachingsprogramma 

Eet Beter, Niet minder + kookboek!

Foto Training Eet Beter, Niet Minder

€  97,-  Nu: €  47,-

 • Volledig online programma
 • Inclusief stappenplan voor een gezonde mindset
 • Professionele kook- en coachvideo's        
 • Persoonlijk werkboek           


Wel inbegrepen:

 • Kookboek van tv-kok Sandra Ysbrandy       
 

Ik heb het boek Eet Beter, Niet Minder al. Heb ik dan wat aan dit online programma?

Ja zeker! Het is écht een aanvulling. Je krijgt nog meer informatie, heerlijke recepten, inspirerende kookvideo's en challenges. En natuurlijk het MINDBOEK! Een stappenplan voor een gezonde mindset die nodig is om je nieuwe eetgedrag ook écht vol te houden!

Ik heb het boek Eet Beter Niet Minder nog niet gekocht. Heb ik dan wel wat aan dit online programma?

Ja zeker. Je kunt het online programma ook zonder boek volgen of je kunt het boek mee bestellen! De oplage is wel beperkt dus wees er snel bij.

Voor wie is dit programma bedoeld?

Dit programma is voor iedereen die preventief met zijn of haar gezondheid aan de slag wil en een blijvend gezonder eetgedrag wil ontwikkelen. Je leeftijd maakt niet uit. Het maakt ook niet uit wat je doel is. Want wat jouw doel ook is: afvallen, meer energie, beter in je vel zitten? Een gezond eetpatroon is de basis.

Voor wie is dit programma NIET bedoeld?

Het programma is niet voor mensen die een eetstoornis hebben en hierbij begeleiding nodig hebben.

Wat als ik een voedselintolerantie of -allergie heb?

Het programma is niet gericht op specifieke diëten, zoals gluten- of lactosevrij. Hier hebben we wel ervaring in, dus waar het kan zullen we aangeven hoe je een recept gluten- of lactosevrij kunt maken.

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Je hebt 12 maanden lang toegang tot alle content. Dus als je het fijn vindt om het programma later in het jaar nog eens stap voor stap te volgen, dan kan dat gewoon. Als je Color Your Food lid bent heb je levenslang toegang.

Wanneer start en eindigt het programma?

Je kunt op elk moment starten met het programma. Het is volledig online en je kunt beginnen wanneer je zelf. Het is online in je eigen tempo te volgen.

Hoeveel tijd kost het om het programma te volgen?

Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoeveel tijd je er aan besteed. De modules zijn niet te lang, praktisch en in eigen tempo te volgen. Informatie wordt afgewisseld met kookvideo's, recepten en challenges. Gemiddeld ben je per module ongeveer 20-30 minuten bezig. Sommige modules zijn wat langer, andere weer wat korter. Je bouwt je eigen persoonlijke werkboek op tijdens het programma. Je kunt hier zoveel tijd aan besteden als je zelf wilt. Maar ook in je dagelijkse leven ben je bezig met alle tips en tricks die je van ons krijgt.

Is het programma volledig gericht op plantaardig eten?

Wij eten zelf weinig tot geen vlees of vis. Bij ons staat natuurvoeding centraal. Veel groenten, niets uit pakjes en zakjes, echte, eerlijke, onbewerkte en gezonde ingrediënten. Maar voel je vrij om vlees of vis toe te voegen. Doe vooral waar jij je goed bij voelt, het is geen verplichting om plantaardig te eten. In deze training gaat het er vooral om dat je een goede basis hebt. Uiteindelijk draait het erom dat jij een eetpatroon vindt dat bij je past.

Wat is inbegrepen in het programma?

Online toegang tot alle modules die je in je eigen tempo kunt volgen. Heerlijke recepten, kookvideo's, persoonlijke MINDBOEK en toegang tot de besloten online community. Ook kan je met Sandra of Monique chatten voor persoonlijke hulp.