Wil jij een vitaal bedrijf met happy werknemers?

Ontdek de kracht van gezonde voeding!

Bekend van:

Wil jij een vitaal bedrijf met happy werknemers?

Ontdek dan nu de kracht van gezonde voeding. Want, vitale medewerkers zijn goed voor je business. Ze zijn minder vaak ziek, productiever en creatiever. Ook hebben ze meer focus en minder last van stress.

Hoe wij hierbij kunnen helpen? Samen komen we tot een customized aanbod dat past bij je bedrijf. Kies voor online coachingsprogramma's, een interactief webinar of ga samen aan de slag in onze kookworkshops. 

We adviseren je graag over de invulling van een vitaliteitsprogramma!

WEBINAR 'HAAL MEER ENERGIE UIT JE VOEDING'

Wil jij productieve medewerkers die bruisen van de energie? Vind je het belangrijk dat je medewerkers lekker in hun vel zitten?

Wil je je medewerkers graag stimuleren om actief aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl maar weet je niet HOE?

Een interactief webinar kan hiervoor een goed startpunt zijn.

We gaan aan de slag met een energiemeter, brengen het collectieve eetgedrag op een ludieke wijze in kaart, spelen een interactieve quiz om gezondere keuzes te leren maken en natuurlijk geven we praktische voedingstips waar de deelnemers thuis mee aan de slag kunnen. Veel bedrijven zijn je al voor gegaan.

Lees hieronder snel het testimonial van Hester Vervloet, Directeur Human Resources van Dura Vermeer. 

Hester Vervloet

Director Human Resources

Vol enthousiasme ontvangen!

In het kader van ons vitaliteitsprogramma #DV4FIT zijn we op zoek gegaan naar een leuke en leerzame manier om onze medewerkers te enthousiasmeren voor gezonde voeding. Dit hebben wij gevonden bij Color your Food.

In een interactieve webinar werd door Sandra en Monique op een leuke manier de aandacht gevestigd op voeding en een leefstijl waarvan je energie krijgt. Ook werden op een ludieke wijze enkele misverstanden over voedsel uit de wereld geholpen. Het webinar zat vol praktische tips waarmee iedereen heel makkelijk meteen van start kan gaan.

Het werd dan ook vol enthousiasme ontvangen door onze medewerkers!

Vitale medewerkers zijn goed voor je business

Werk jij aan een vitaliteitsbeleid voor je bedrijf? Besteed dan ook aandacht aan het thema gezonde voeding. Dit draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Ze zijn minder vaak ziek, productiever, creatiever en hebben meer focus. Ook helpt gezonde voeding tegen stress.

monique-en-sandra

Zet jij deze belangrijke stap? 

Samen ontwikkelen we een customized aanbod dat past bij je bedrijf. Van online programma's tot kookworkshops.

We komen graag langs om dit samen te bespreken. Stuur ons een berichtje!