Een vitaal bedrijf met happy werknemers? Color Your Food helpt!

Wil jij gezonde medewerkers?

Ontdek de kracht van gezonde voeding met tv-kok Sandra Ysbrandy!

Bekend van:

Verbeter het eetpatroon van je medewerkers met tv-kok Sandra Ysbrandy

Ontdek dan nu de kracht van gezonde voeding!

Want, vitale medewerkers zijn goed voor je business. Ze zijn minder vaak ziek, productiever en creatiever. Ook hebben ze meer focus en minder last van stress.

Hoe wij hierbij kunnen helpen?

Samen komen we tot een customized aanbod dat past bij je bedrijf. Kies voor online coachingsprogramma's, een interactief online webinar, als spreker op een bedrijfsevent of ga samen aan de slag in onze kookworkshops. 

We adviseren je graag over de invulling van een vitaliteitsprogramma!

Zo kunnen wij je helpen

Online programma's
Beter Leren Eten

We leren je medewerkers stap voor stap HOE ze beter kunnen eten. Kleine verbeteringen met grote impact. Inclusief besloten community voor je organisatie.

Kookworkshops
Beter Leren Eten

Ben je op zoek naar praktische tips  voor je medewerkers hoe ze gezond kunnen koken zonder uren in de keuken te staan en veel geld uit te geven?
Sandra Brocollitaart

Online webinar voor medewerkers

Online interactief webinar als startpunt om je medewerkers te motiveren gezondere keuzes te maken en aan de slag te gaan met gezonde voeding.

Hester Vervloet

Director Human Resources

Vol enthousiasme ontvangen!

In het kader van ons vitaliteitsprogramma #DV4FIT zijn we op zoek gegaan naar een leuke en leerzame manier om onze medewerkers te enthousiasmeren voor gezonde voeding. Dit hebben wij gevonden bij Color your Food.

In een interactieve webinar werd door Sandra en Monique op een leuke manier de aandacht gevestigd op voeding en een leefstijl waarvan je energie krijgt. Ook werden op een ludieke wijze enkele misverstanden over voedsel uit de wereld geholpen. Het webinar zat vol praktische tips waarmee iedereen heel makkelijk meteen van start kan gaan.

Het werd dan ook vol enthousiasme ontvangen door onze medewerkers!

Vitale medewerkers zijn goed voor je business

Werk jij aan een vitaliteitsprogramma voor je bedrijf? Besteed dan ook aandacht aan het thema gezonde voeding. Dit draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Ze zijn minder vaak ziek, productiever, creatiever en hebben meer focus. Ook helpt gezonde voeding tegen stress.

monique-en-sandra

Zet jij deze belangrijke stap? 

Samen ontwikkelen we een customized aanbod dat past bij je bedrijf. Van online programma's tot kookworkshops.

We komen graag langs om dit samen te bespreken. Stuur ons een berichtje!