Color Your Food - online platform van TV-kok Sandra Ysbrandy

Sandra Ysbrandy

Verbeter je eetpatroon met Color Your Food!

Bekend van:

null

Wie is Sandra Ysbrandy?

Sandra Ysbrandy heeft een passie voor gezonde natuurlijke voeding en is een Nederlandse televisiekok. Ze is onder meer bekend van de programma's Expeditie Robinson, Het Familiediner, Life4You, Kook mee met Max en is regelmatig te zien als kok in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. 


Zij is eigenaar en oprichter van het online platform Color Your Food. Ze is een bevlogen spreker en kan jou als geen ander motiveren om aan je gezondheid te werken met de juiste voeding en leefstijl. Met haar enthousiasme inspireert ze jou om zelf weer de keuken in te gaan en te kiezen voor pure, onbewerkte natuurlijke voeding.

Anders eten dan je gewend bent kan best lastig zijn. En als die veranderingen te groot zijn, houd je dat niet vol. Kies daarom voor kleine stapjes die wél vol te houden zijn en leiden naar jouw persoonlijke doel.

Wat je doel ook is, ik help je er graag bij! Zonder je te overladen met ingewikkelde informatie of moeilijke recepten.

Zo kan ik je helpen

Online programma
Beter Leren Eten

Stap voor stap leer je HOE je beter kunt eten. Kleine verbeteringen met grote impact. We begeleiden je persoonlijk naar een blijvend nieuw eetpatroon.

Kookworkshops
Natuurvoeding

Zoek je tips hoe je gezond kunt koken zonder uren in de keuken te staan en veel geld uit te geven? Dan is deze praktische, en leuke kookworkshop echt iets voor jou!

Gezonde recepten
E-books

Ontdek ons mix & match-concept met gezonde en makkelijke recepten. Volop kookinspiratie vind je in onze blogs. Recept nodig? Check onze E-books.
"ZO EENVOUDIG KAN GEZOND KOKEN ZIJN!"

Missie

Mijn passie voor gezondheid en vitaliteit leidde tot de oprichting van Color Your Food.

Wij willen Nederland vitaler maken met meer gezondheidsbewustzijn.

Met onze online academie maken we dit mogelijk.

Visie Sandra Ysbrandy op gezonde voeding

"Ik geniet enorm van eten. Als kind al. Mijn moeder kookte altijd vers en daar is het zaadje geplant. Ik volgde een koksopleiding en studeerde Natuurvoeding. Mijn kinderen nam ik wekelijks mee naar de moestuin om daar onze groenten te oogsten en ze te leren hoe hun voedsel groeit. Langzaamaan veranderde mijn kijk op eten. Want eten moet in de eerste plaats lekker zijn, maar óók goed voor mijn gezondheid, die van mijn gezin en voor onze planeet. 

 NATUURLIJKE VOEDING = GEZONDE VOEDING!  

Inmiddels is wetenschappelijk bewezen dat onze moderne bewerkte voeding ongezond is en leidt tot gewichtstoename. Door te kiezen voor verse onbewerkte natuurlijke producten die veel voedingsstoffen leveren, eet je lekker en kun je zoveel eten als je wilt. Beter eten dus, niet minder!

Verse groenten en fruit vormen nu de basis van al mijn maaltijden. Ik voel me er gezonder, fitter en energieker door. Ik heb meer energie, meer zin om te bewegen, buiten te zijn en ik slaap dieper.

Mix & Match

Mix & Match is DE oplossing in tijden van drukte en stress. Als je ingrediënten op voorraad hebt, is het helemaal niet moeilijk om snel een uitgebalanceerde, op groentes gebaseerde maaltijd te maken. Koken wordt hierdoor een stuk makkelijker. Dat is toch precies waar jij doordeweeks behoefte aan hebt? Onderweg leer je de switch maken van ongezonde pakjes en zakjes naar puur, natuurlijk en onbewerkt eten. Proef het verschil en geniet!

Zin om aan de slag te gaan?

 Start hier met mijn GRATIS e-receptenboek met al mijn favoriete recepten!

Dit zeggen onze happy deelnemers

Alle bewerkte voeding is de deur uit en ingeruild voor onbewerkte groenten, fruit en noten. Het kleurt mijn (koel)kast en ik voel me er goed/gezond bij.


Janneke van Lint
Voel me beter dan ooit. Zit lekker in mijn vel en voel me erg energiek. Ik eet mijn emoties niet langer weg. Mijn gedachtes daarover zijn echt veranderd. Als bonus ben ik ook nog eens 8 kilo kwijt geraakt.
Margot van Amsterdam
De live persoonlijke coaching geeft mij echt dat extraatje om bewust en gezonder te gaan eten en boodschappen te doen. Ik ben me zekerder gaan voelen en heb mijn persoonlijke doelen gehaald!
Sheen van der Ree