Baked oats met rood fruit! Een lekker verwarmend ontbijt dat verzadigd zodat je niet de behoefte voelt om voor je lunch tussendoortjes te eten. Ik meng wat koekkruiden door de havermout zodat je keuken heerlijk ruikt als je ontbijtje uit de oven komt.
Ingrediënten (4 personen)
- 300 ml volle melk
- 80 g havermout
- 2 tl koek- & speculaaskruiden
- 1 tl kokosolie
- 400 g bosvruchten mix (diepvries)
- 2 el pompoenpitten
- 4 el Griekse yoghurt 10% vet
- 2 el honing
- 4 ovenvaste schaaltjes
Bereiding
Verwarm de oven voor tot 180 °C. Meng de melk, havermout en koek- & speculaaskruiden door elkaar. Vet de ovenvast schaaltjes in met kokosolie en verdeel het havermoutmengsel erover. Verdeel de bosvruchten mix erover en garneer met de pompoenpitten. Bak 25 min. in de oven. Schep de yoghurt op de baked oats en drizzle de honing erover.