Kooktip Sandra Ysbrandy Mix & Match
Mix & Match tip

Ik ben een ontzettende fan van mixen en matchen. Door van producten als couscous, bulgur, zilvervliesrijst maar ook geroosterde groenten, een lekkere zelfgemaakte tomatensaus steeds een extra portie te maken, bouw je voorraadjes op. Die bewaar je een dag of 5 in de koelkast of nog langer in je vriezer. Als je dan doordeweeks (net als ik) weinig tijd hebt, maar wel een gezonde maaltijd op tafel wil zetten dan combineer je ze voor een snelle, eenvoudige maaltijd.

Over de schrijver
Hi, leuk dat ik je kan inspireren met mijn gezonde gerechten. Ik heb een passie voor gezonde natuurlijke voeding en ben een Nederlandse televisiekok. Ik ben onder meer bekend van de programma's Expeditie Robinson, Hunted, Het Familiediner, Life4You, Kook mee met Max en ben regelmatig te zien als kok in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven.Met mijn enthousiasme wil ik jou graag inspireren om zelf weer de keuken in te gaan en te kiezen voor pure, onbewerkte natuurlijke voeding.
Reactie plaatsen