Eenvoudige amandelsaus
Amandelsaus

HEERLIJK RECEPT OM MEE TE MIXEN & MATCHEN

Ik ben een ontzettende fan van mixen en matchen. Door van producten als couscous, bulgur, zilvervliesrijst maar ook geroosterde groenten, een lekkere zelfgemaakte tomaten- of amandelsaus (dressing) steeds een extra portie te maken, bouw je voorraadjes op. Die bewaar je een dag of 5 in de koelkast of nog langer in je vriezer. Als je dan doordeweeks (net als ik) weinig tijd hebt, maar wel een gezonde maaltijd op tafel wil zetten dan combineer je ze voor een snelle, eenvoudige maaltijd.

Deze amandelsaus (dressing) is heerlijk en zo eenvoudig om te maken. Je amandelsaus mixen & matchen tot heerlijke gerechten:

Deze recepten kun je terugvinden in de andere blogs.

De bijbehorende kookvideo kun je terugvinden op de video pagina.

Ingrediënten

  • 100 gr amandelen
  • 2 tl gladde mosterd
  • 1 el honing
  • Sap van 1 citroen
  • 4 el extra vierge olijfolie
  • 100 ml water


Bereiding

Pureer alle ingrediënten in een keukenmachine of een blender tot een romige dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.Over de schrijver
Hi, leuk dat ik je kan inspireren met mijn gezonde gerechten. Ik heb een passie voor gezonde natuurlijke voeding en ben een Nederlandse televisiekok. Ik ben onder meer bekend van de programma's Expeditie Robinson, Hunted, Het Familiediner, Life4You, Kook mee met Max en ben regelmatig te zien als kok in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven.Met mijn enthousiasme wil ik jou graag inspireren om zelf weer de keuken in te gaan en te kiezen voor pure, onbewerkte natuurlijke voeding.
Reactie plaatsen